Friss Hírek

 


Látogasson el hozzánk Ön is!

Ne hagyja ki Magyarország legnagyobb ipari rendezvényét!


IPAR NAPJAI

2018. május 15-18.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont


Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről.

A kiállítás sikerességét mutatja, hogy számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta le helyét a pavilonban, sőt a felmerült igényekre reagálva bővítenünk is kellett a kiállítói területet, így a konferencia termeknek új pavilont nyitottunk.

Részletes kiállítói lista: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista-2018


Találkozzon Ön is kiállítóinkkal, használja ki a kiállítás weboldalán megtalálható Partnertalálkozó szolgáltatásunk, melynek segítségével partnereink a kiállítás ideje alatt hatékonyabban megszervezhetik munkájukat, eredményesebbé tehetik meglévő és leendő ügyfeleikkel a kapcsolattartást!

A Partnertalálkozó funkció lehetőséget biztosít, hogy a kiállítás ideje alatt a kiállítók a látogatókkal előzetesen találkozót tudjanak egyeztetni. Ehhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi linket tud megtenni: www.iparnapjai.hu/mageosz

(A regisztrációt követően a kiállításra a belépés ingyenes.)

2018-ban is meghirdettük kiállítóinknak a NAGYDÍJ versenyt, melyre azon cégek nyújtottak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el.

A nyertesek: http://iparnapjai.hu/hu/dijazottak-2018

A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek átadásra.


A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, a széles kiállítói kínálat mellett számos program, konferencia és szakmai előadás várja a látogatókat, energetika, digitalizáció, ipar 4.0, 3D nyomtatás vagy éppen intralogisztika témában.

2018-ban újra Ipar 4.0 Konferencia, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal az NGM és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség szervezésében. A konferencia központi témái: kiber-fizikai rendszerek, digitalizálás a teljes ellátási láncban, Ipari IoT hálózatok jövője, felsőfokú duális jellegű képzési modellek.

A részletes program itt olvasható: http://iparnapjai.hu/hu/konferencia-programok


E hírlevél olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt.

Regisztráljon és találkozzunk az IPAR NAPJAI-n: www.iparnapjai.hu/mageoszÁltalános információ:

Nyitva tartás: 2018. május 15., kedd 9.00 – 17.00
2018. május 16-18., szerda-péntek 10.00 – 17.00
Belépés: III. kapu
Látogatói parkoló: P5 (2500.-/nap)


Elektromosautó-töltőállomás: A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását.

Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromosautó-töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól.

A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.


Készpénzmentes vendéglátás a HUNGEXPO-n

2018 márciusától a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont rendezvényein a fesztiválokról és rendezvényekről már jól ismert HelloPay készpénzmentes, azaz „cashless" rendszer üzemel.

A rendszer lényege, hogy a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett bankkártyával vagy HelloPay Kártyával fizethetnek a látogatók, így gyorsítva a fizetést, rövidítve a sorban állás idejét. HelloPay kártyák a pénztárakban vásárolhatók, a területen belül is feltölthetők, a vásárterületi térképen jelölt helyeken.